Vi søger:

Spændende projekter, stor selvstændighed og gode kolleger

Brdr. K. Hansen søger netop nu en erfaren og ambitiøs projektleder til BKH Anlæg

Spændende projekter

En af vores dygtige projektledere har søgt nye udfordringer. Da vi har travlt, søger vi derfor en erfaren og ambitiøs projektleder til varetagelse af nogen af vores mange spændende projekter, som f.eks. Kloak separering i Strøby Egede, fjernvarmerenovering i Hvidovre eller gartnerbelægning i forbindelse med opførelse af bæredygtige boliger i Køge kyst.

Ansvar for egne projekter

Som projektleder i Brdr. K. Hansen får du ansvaret for egne projekter fra start til slut. Projekterne ligger i størrelsesordenen fra 4 – 20 mio. kr., og du kommer til at køre 1-2 anlægsprojekter på samme tid – primært hos kunder beliggende i Storkøbenhavn.

Du overtager projektet, når det er vundet, men bliver selv ansvarlig for at forhandle priser ind hos underleverandørerne samt for udarbejdelsen af tidsplaner m.v. Det er dit ansvar at kvaliteten lever op til det aftalte, at økonomien holder, og at kunden i sidste ende er tilfreds.

Tæt dialog og gode relationer

I det daglige refererer du direkte til lederen af vores anlægsafdeling, som du løbende har god mulighed for at sparre med. Tillige er du i tæt dialog med formanden på de enkelte pladser, hvilket både giver mulighed for at få indflydelse på, at denne stiller det rigtige hold, men også giver dig mulighed for løbende at motivere teamet.

Den rette person

Du har stor erfaring som projektleder. Er ambitiøs, målsøgende og tillidsvækkende og i stand til at kommunikere på alle niveauer lige fra rådgiverne til håndværkeren på pladsen. Er der en leverandør som fejler, har du styr på dit netværk og ved derfor, hvem du så skal tage fat i.

Du har minimum 5 års erfaring fra entreprenørbranchen, hvor du har været beskæftiget med et bredt spekter af projekter inden for jord, kloak og belægning. Du har kendskab til AB92 og har sandsynligvis både erfaring med egenproduktion og håndtering af underleverandører.

Vi er meget åbne overfor forskellige indgangsvinkler til stillingen, der både kan være teoretiske og håndværksmæssige. Du får en fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, samt pensionsordning, sundhedsforsikring og firmabil (eller km-penge efter statens takster).

Brdr. K. Hansen, som har eksisteret i over 60 år, leverer jord-, kloak-, beton og råhus. Vi klarer også belægning på vej, fortov, parkeringsplads og øvrige udearealer. P.t er vi omkring 100 medarbejdere.  Vi arbejder både med store og små opgaver samt samlede løsninger. BKH Anlæg udfører projekter i København og det øvrige Sjælland. Du kan læse mere om os på www.bkh.dk

Ansøgning

Send et par ord og et cv til job@bkh.dk snarest muligt.

Spørgsmål

Titel: afdelingsleder 
Navn: Laust Hansen          Mobil: 2270 9719

Samtaler

Vi holder løbende samtaler, så skriv eller ring til os hurtigst muligt.