Vi søger:

Stort ansvar, tæt på beslutningerne og mulighed for at blive hørt

Brdr. K. Hansen søger en ingeniørpraktikant/bygningskonstruktør praktikant - efteråret 2023

Søger du udfordringer, kendskab til byggeri og byggeriets forskellige faser samt praktisk erfaring indenfor beton, råhus, jord og kloak – så søg praktikplads hos Brdr. K. Hansen.

Spændende projet

Den gamle industrihavn i Køge omdannes i disse år til en attraktiv bydel, som kommer til at bestå af 50.000 m2 boliger, 3.000 m2 erhverv og 20.000 m2 kælder.

På den yderste spids i Køges Havneområde skal kvarteret Søndre Kyst bygges. Brdr. K. Hansen skal stå for kloak- og betonarbejder herunder bund- og topplade, rampe, elevatorgrube, kælderydervægge i in situ samt søjle fundamenter i bundpladen og dæk over kælder. Som ingeniørpraktikant/bygningskonstruktør praktikant hos os, skal du være med til dette.

Din succes er vores succes.

Derfor vil du under hele dit praktikophold være omgivet af erfarne og dygtige kolleger, som støtter og vejleder dig, der hvor du har behov for det. Hos os får du mulighed for at skabe grobund for din fremtid.

Du bliver en del af holdet, og vores flade organisationsstruktur gør, at du får et stort ansvar, er tæt på beslutningerne og har mulighed for at blive hørt. Vi er store nok til at have styr på planlægning, sikkerhed, dokumentation og projektledelse. Og små nok til, at du får masser af indflydelse på dit eget arbejde.

Hvorfor Brdr. K. Hansen?

Vi tilbyder dig et praktikophold med gode læringsmuligheder indenfor beton, råhus, jord og kloak. Et spændende projekt i en organisation, hvor den enkelte får et stort ansvar. Hos os er du tæt på beslutningerne og har mulighed for at blive hørt.

Hvad siger andre?

”Praktikken i Brdr. K. Hansen var en fed mulighed for at komme ud og prøve virkeligheden. Det har været givende at se processerne, og arbejdsopgaverne har været spændende og interessante. Introprogrammet i starten af praktikken gav, ud over en forståelse for hvordan arbejdet på pladsen fungerede, også en mulighed for at lære kolleger at kende. Mohammad var god til at spørge ind og god at sparre med”. Daniel Thomsen og Daniel Sommer, tidligere praktikanter.

Brdr. K. Hansen har eksisteret i over 60 år og leverer jord, kloak, beton, råhus, gartner- og belægningsopgaver på projekter i København, det øvrige Sjælland samt Lolland og Falster. Virksomheden har pt. omkring 100 medarbejdere. Du kan læse mere om os på www.bkh.dk

Noget for dig?

Lyder praktikopholdet som noget for dig, så ring til projektleder Mohammad Saraj på 9135 6141 eller send en ansøgning vedlagt et CV til job@bkh.dk.

Spørgsmål

Titel: Projektleder
Navn: Mohammad Saraj
Mobil: 9135 6141

Samtaler

Vi holder løbende samtaler, så skriv til os hurtigst muligt.