Vi søger:

Kabelgraver eller kabelsjak

Vores Serviceafdeling mangler netop nu kabelgravere eller kabelsjak.

BRDR K HANSEN Byggeplads; Arenakvarterets Skole, Ørestad.

Vil du være – eller er du allerede – blandt de bedste til jord og kabler?

Og er du villig til at gå de ekstra skridt, som sikrer, at kunden bliver tilfreds med vores løsninger? Så er et job hos Brdr. K. Hansen noget for dig.

Spændende projekter

I Brdr. K. Hansen har vi rigtigt travlt. Det skyldes en stigende efterspørgsel med mange spændende projekter. Vores Serviceafdeling mangler netop nu kabelgravere eller kabelsjak. Synes du at komplekse projekter med mange forskellige kabler i jorden er en spændende udfordring, og har du kørekort B og meget gerne BE, så ring eller skriv til os.

Garvede og kyndige håndværkere

Hos os bliver du en del af et hold bestående af garvede og kyndige håndværkere, som forstår at bruge deres erfaring til at finde løsninger, der sikrer fremdrift i vores kunders projekter. Vi kalder os selv ”Den jordnære entreprenør”, og vi består af folk, der er helt nede på jorden.

Kvalitet, Ordentlighed og Professionalisme

Vores hverdag kendetegnes af vores værdier, som er Kvalitet, Ordentlighed og Professionalisme. For os betyder ordentlighed f.eks., at vi gør det vi siger, og at vi holder hvad vi lover. Det gælder både ledelse i forhold til medarbejdere, kollega i forhold til kollega og virksomheden i forhold til vores kunder.

Nysgerrig?

Er du interesseret i at høre mere, så ring til vores afdelingsleder Kenn Rasmussen på 2535 5551 eller skriv til os på job@bkh.dk.

Brdr. K. Hansen har eksisteret i over 60 år og leverer jord, beton, kloak, belægnings– og gartnerarbejder på projekter i København og det øvrige Sjælland. Virksomheden har pt. omkring 100 medarbejdere. Brdr. K. Hansen består af flere afdelinger, hvor BKH Service er en af dem. Du kan læse mere om os på www.bkh.dk.

Ansøgning

Ring til vores afdelingsleder Kenn Rasmussen på           2535 5551.

Spørgsmål

Titel: Afdelingsleder
Navn: Kenn Rasmussen
tlf. 2535 5551.

Samtaler

Vi holder løbende samtaler, så skriv til os hurtigst muligt.