Brænder du for at indfri dine, vores og kundernes ambitioner?

Vil du være blandt de bedste til jord-, kloak-, belægnings- og gartneropgaver, og vil du gå lige det ekstra skridt længere, for at kunderne bliver tilfredse med vores løsninger? Så er et job i Brdr. K. Hansen noget for dig. Her får du mulighed for at skabe din og vores fremtid fra din første arbejdsdag og mange år frem.

Vi har mange medarbejdere, der har været her i både 25 og 40 år. Det er ikke bare et udtryk for, at vores medarbejdere får ansvar og muligheden for at gøre en forskel - og sætter pris på det. Det er også udtryk for, at ingen hos os bare gør, som man plejer. Det er helt indgroet i vores væremåde, at vi tilpasser os og udvikler nye løsninger til nye materialer, krav og metoder. Vi gør det, fordi vi kan lide det, og fordi vi ikke kan lade være. Vi ved det skaber mest værdi for vores kunder.

Lyder det som noget for dig, så se vores ledige stillinger her.

Vil du søge uopfordret så skriv "Uopfordret ansøgning" i emnefeltet og send ansøgningen til job@bkh.dk. Hvis vi ikke kan tilbyde dig et job her og nu, gemmer vi din ansøgning og kontakter dig, hvis der senere skulle blive et job ledigt, der passer til dine kvalifikationer.

I 50 ÅR HAR VI BALANCERET KAPACITET, STYRING OG ØKONOMI,
SÅ VI VOKSER ORGANISK OG FORSTÆRKER
GOD PROJEKTKULTUR OG EVNEN TIL SAMARBEJDE.