Når fremdrift er en værdi

Brdr. K. Hansen A/S har størrelsen, erfaringen og fleksibiliteten til at løfte både store og små opgaver.

Vores referenceliste vidner om et bredt kompetenceområde indenfor byggeri og anlæg. Vi har over 50 års erfaring i at udføre og koordinere samlede løsninger, hvor vi udfører alt i jord-, kloak-, belægnings- og gartnerarbejde.

Vores medarbejdere er yderst mobile med mange mandskabsbiler, og vi kan derfor lynhurtigt tilpasse os og sikre et effektivt workflow hver eneste dag. Vi samarbejder bredt med både private og offentlige bygherrer på alle niveauer.

Vi og BKH Gruppen sikrer dig fremdrift

Som en del af BKH Gruppen trækker vi på BKH Maskiner, der giver høj driftssikkerhed og fleksibilitet med en af Sjællands største maskinparker, eget værksted og udkørende mekanikere. Som en del af BKH Gruppen skaber vi flere muligheder for dig som kunde. Selskabernes samlede kompetencefelt spænder vidt og vi kan dermed bl.a. også tilbyde styret underboring og in situ betonstøbning. Gruppen sikrer samtidig, at der altid er ressourcer nok, hvis der skulle blive brug for at handle hurtigt. Dermed er Brdr. K. Hansen på alle måder med til at sikre fremdriften i dit projekt.

Brdr. K. Hansen er medlem af Dansk Byggeri.

I 50 ÅR HAR VI BALANCERET KAPACITET, STYRING OG ØKONOMI,
SÅ VI VOKSER ORGANISK OG FORSTÆRKER
GOD PROJEKTKULTUR OG EVNEN TIL SAMARBEJDE.