Vi søger:

Erfarne rørlæggere til spændende projekter

Brdr. K. Hansen har brug for dygtige rørlæggere til vores anlægsafdeling - f.eks. til Ruten i Tingbjerg

I Brdr. K. Hansen har vi travlt og søger derfor rørlæggere.

Som rørlægger hos os, er det vigtigt, at du kan aflæse koter, og forstå alle tegninger. At du er grundig og omhyggelig i dit arbejde, samt at du er fleksible og trives med forskellige typer af opgaver.

Vi kalder os selv ”Den jordnære entreprenør”, og vi består af folk, der er helt nede på jorden. Hos os bliver du en del af et hold bestående af professionelle håndværkere, som forstår at bruge deres erfaring til at finde løsninger, der sikrer fremdrift i vores kunders projekter. Kolleger hvor professionalisme, kvalitet og ordentlighed er værdier, som kendetegner hverdagen.

For os betyder ordentlighed f.eks., at vi gør det vi siger, og at vi holder hvad vi lover. Det gælder både ledelse i forhold til medarbejdere, kollega i forhold til kollega og virksomheden i forhold til vores kunder.

BKH Anlæg udfører projekter i København og det øvrige Sjælland. Vi tager os af alle former for jordarbejde, sætter brønde, lægger rør til nye til kloakker og vedligeholder eksisterende. Vi klarer også belægning på vej, fortov, parkeringsplads og øvrige udearealer.

Vi tilbyder

Har du:

  • Mulighed for firmabil.
  • God løn i henhold til kvalifikationer.
  • Interessante opgaver og dygtige kolleger.
  • Godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til grin.

Brdr. K. Hansen har eksisteret i over 60 år og leverer jord, beton, kloak, belægnings– og gartnerarbejder på projekter i København og det øvrige Sjælland. Virksomheden har pt. omkring 100 medarbejdere. Brdr. K. Hansen består af flere afdelinger, hvor BKH Anlæg er en af dem. Du kan læse mere om os på www.bkh.dk

 

Ansøgning eller spørgsmål

Ring til vores formand Peter Følich Jørgensen på 5114 3023.

Ansættelse

Vi ansætter løbende