Belægning

Belægningen på vej, fortov, parkeringsplads og øvrige udearealer er afgørende for det færdige helhedsindtryk af ethvert byggeprojekt. I skal både vælge den rigtige belægning og få arbejdet udført ordentligt for at fuldende udtrykket. Vi kender de forskellige belægningers styrker og svagheder, og vi har mange års viden om, hvordan de skal lægges, både ved nyanlæg og renovering. 

Mere end æstetik

At vælge den rigtige type belægning kræver mere end en holdning til det æstetiske udtryk. Det kræver også viden om materialer i forhold til fremtidig slidtage.

Har I brug for sparring til jeres projekt, deler vi gerne ud af vores mange års erfaring med alle former for belægning, så I vælger det rigtige underlag første gang. Vi kender forskellige belægningers styrker og svagheder, og vi har erfaring med, hvordan de skal lægges både ved nyanlæg og renovering.

Uanset om du står over for en stort eller en lille belægningsopgave, giver vores medarbejdere gerne et godt råd og hjælper med at vælge, om der skal arbejdes med asfalt, granitsten, chaussésten, brosten, fliser, grus, sten eller skærver.

kompetencer

Belægning til små og store projekter

En smuk indgang til virksomhedens nye domicil, den store terrasse til fællesspisning, eller udearealet omkring en flot skole eller beboelsesejendom. Vores brolæggere kan både finde den rigtige løsning og sørge for det perfekte finish til den aftalte tid.

Har I brug for slidstærk belægning til parkeringsanlægget eller anlæg og vedligeholdelse af stier, veje og indkørsler sørger vi også for det. 

PARKERINGSANLÆG

KANTSTEN

VEJE

GRÆSARMERING

STIER

INDKØRSLER

FLISER

TERRASSER

STØTTEMURE

ASFALTREPARATIONER

Belægningsarbejde for entreprenører, virksomheder, kommuner og private

Vi udfører både belægningsarbejde som enkeltstående entrepriser og som en del af større opgaver, hvor vi også udfører jord- og gartnerarbejde.

For virksomheder og kommuner tilbyder vi fast vedligehold af belægning som veje, kantsten, stier og parkeringspladser.

Vi giver også tilbud til private, der vil have anlagt større terrasser, indkørsler og lignende og vil være sikker på, at fliserne er lagt ordentligt og til tiden.

Referencer

Ruten – nyt plejehjem i Tingbjerg

DGNB-Guld, certificeret plejehjemsbyggeri. Boligerne udføres som penhhouse lejligheder med loft til kip.

Projektet indeholder også 650 kvm erhverv samt et overdækket parkeringsareal.

Vestre Fængsel

Opførsel af særligt sikret retsbygning med underjordiske tunneler.

Ringertoften skole

Ringertoften Skole

Tilbygning på 1.100 m2 med 60 m2 tilhørende kælder til den integrerede institution Ringertoften i Københavns Kommune. Brdr. K. Hansen stod for udgravning, kloak og In-situ støbning og belægning på 2.520 m2 på institutionens legeplads.

Studieboliger i Ballerup

Opførelse af 299 Svanemærkede og DGNB Guld-certificerede studieboliger, som sikrer en høj standard for indeklimaet og et sundt arbejdsmiljø.

Få et godt tilbud

Ring til os på +45 5650 6500
Skriv til os på bkh@bkh.dk.
Eller udfyld formularen på kontaktsiden.