Medarbejdere

Da Brdr. K. Hansen blev stiftet i 1961, kunne man gøre en forskel som virksomhed ved at eje de rigtige maskiner. I dag kan man kun gøre en forskel, hvis man har de rigtige medarbejdere. 

Vores cirka 100 medarbejdere er derfor uden tvivl vores største aktiv. Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere har indflydelse på deres eget arbejde, og hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. 

Antallet af jubilæer vidner både om, at vi er lykkedes med at være et attraktiv sted at arbejde, og om at vi har mange medarbejdere med stor erfaring inden for deres kompetenceområder.

– 65 medarbejdere har haft 10 års jubilæum
– 25 medarbejdere har haft 25 års jubilæum
– 5 medarbejdere har haft 40 års jubilæum.

Erfaringen afholder os ikke fra at forny os. Vi følger den nyeste udvikling og udvider løbende staben af medarbejdere med friske kræfter.

Et solidt fundament af ordentlighed

Oliekrise, kartoffelkur, finanskrise og corona. Brdr. K. Hansen har været med i opgangs- og nedgangstider, og på trods af forandringerne i samfundet er vi fortsat en solid og stabil entreprenørvirksomhed. Det skyldes ikke mindst, at vores medarbejdere kan håndtere både små og store forandringer i hverdagen og se nye muligheder både for os selv og vores kunder.

For os bygger fortid, nutid og fremtid på ordentlighed. Ordentlighed er det, vi er, og det, vi står for. Ordentlighed handler om at levere et godt stykke arbejde til kunden og om at passe på hinanden og på virksomheden. 

Det handler om god projektkultur og evnen til at samarbejde. Vores medarbejdere har respekt for forberedelse og opfølgning, udviser rettidig omhu og er klar over vores rådgiveransvar og udførelsesansvar.

Ring til os

Ønsker du et kvalificeret og gennemarbejdet tilbud på en anlægsopgave, eller vil du høre om mulighederne for en servicekontrakt på vedligeholdelse af kloak, vej, park eller belægning? Vi er ikke bange for at sige, at vi kan matche ethvert tilbud, hvor kvaliteten er i top, og der er taget højde for alle detaljer.