Maskinudlejning

Alle former for entreprenørmaskiner udlejes. Uanset hvilken maskine, I har brug for, får I høj driftssikkerhed, da vores maskinførere og udkørende mekanikere sikrer optimal vedligeholdelse af alt udstyr. Fortæl os, hvad du skal have løst, så finder vi den rigtige maskine til dig.

Maskiner til entreprenører

Anlægsarbejde kræver det rigtige materiel. Vi hjælper jer med at finde det materiel, der passer præcist til jeres behov. 

Vores eget værksted sørger for optimal vedligeholdelse, og vores mekanikere kører ud og servicerer vores materiel på jeres byggeplads. Det sikrer jer, at maskinerne hele tiden kører optimalt, så opgaven bliver løst hurtigst muligt.

kompetencer
Fra jordloppe til 46 ton gravemaskine

Vi har den type materiel, der passer til din opgave. Vi kan hjælpe med den helt lille minigraver eller vibrationsstamper, der passer til gartner- og belægningsarbejde. Og vi kan hjælpe med de største grave- og entreprenørmaskiner til brug for bygge- og anlægsprojekter eller flytning af betonelementer og andet entreprenørgrej.

Vi sørger også for transporten af alt fra grus til farligt gods. Altid med den rette mand og den rette maskine. 

GRAVEMASKINER

MINIGRAVER

RENDEGRAVER

DUMPERE

VIBRATIONSMATERIEL

GARTNERGREJ

MINILÆSSERE

DOZERE

TRAXCAVATORER

LASTBILER MED 3 OG 4 AKSLER OG KÆRRETRÆK

Maskinudlejning til entreprenører

Det rigtige material sikrer, at arbejdet bliver gjort rigtigt første gang, så I kan overholde tidsplanen.

Som erfarne entreprenører ved vi, hvor vigtigt det er. Vi leverer ikke kun den rette maskine, men også den rette mand. Vores uddannede maskinførere kender maskinerne og har stor rutine.

Uanset om I lejer entreprenørmaskiner med eller uden maskinførere, eller om I benytter os som underentreprenør, sikrer vores indledende rådgivning, at opgaven løses til den aftalte tid. 

Referencer

Ruten – nyt plejehjem i Tingbjerg

DGNB-Guld, certificeret plejehjemsbyggeri. Boligerne udføres som penhhouse lejligheder med loft til kip.

Projektet indeholder også 650 kvm erhverv samt et overdækket parkeringsareal.

Vestre Fængsel

Opførsel af særligt sikret retsbygning med underjordiske tunneler.

Engvej 155 - 169

Engvej 155 – 169

Renovering af 23.200 m2 beboelses- og erhvervsareal på Engvej. Brdr. K. Hansen stod for entreprisens samlede Kloakarbejde, betonarbejder i forbindelse med fundamenter til guldbarren og etablering af cykelrampe.

Få et godt tilbud

Ring til os på +45 5650 6500
Skriv til os på bkh@bkh.dk
Eller udfyld formularen på kontaktsiden.