Fundamenter

Et godt fundament er lige til at bygge på, og det er færdigt til tiden. Uanset jordforholdene og hvilken type fundament, I skal have anlagt, har vores erfarne betonsjak erfaringen til at finde den rigtige løsning. 

Fundamenter af den rette støbning

Fundamentet er grundlaget for ethvert godt byggeprojekt. Derfor skal I vælge en entreprenør, der har erfaringen til at støbe det fundament, der både passer til jordforholdene og bygningstypen.

Færdiggørelsen af fundamentet er også afgørende for, at I overholder tidsplanen og kan aflevere hele projektet til tiden. Vores erfarne betonfolk har både evnerne, erfaringen og det nødvendige materiel til at løse udfordringer. Støder et projekt på uforudsete forhold i jordlagene, er vi vant til at hjælpe med at finde den rigtige løsning.

kompetencer
Vi støber alle typer fundamenter

Rene linjer og rette støbninger – også når det gælder komplicerede fundamenter under vanskelige jordforhold. 

Både under navnet Brdr. K. Hansen og Pahn Beton har vi snart i en menneskealder hjulpet vores kunder godt fra start med fundamenter, der er lige til at bygge på.

Vi anlægger alle slags fundamenter, inklusive randfundamenter, gravede eller borede punktfundamenter med og uden foringsrør og specialfundamenter til for eksempel master, vejskilte, vindmøller og broer.

RANDFUNDAMENTER

GRAVEDE FUNDAMENTER

BOREDE FUNDAMENTER

PUNKTFUNDAMENTER MED OG UDEN FORINGSRØR

SPECIALFUNDAMENTER TIL:

MASTER

VEJSKILTE

VINDMØLLER

BROER

Fundamentering for andre entreprenører

Vi deltager ofte som underentreprenør på store byggeprojekter. Vi kan både etablere fundamentet som en selvstændig entreprise og som en del af en større entreprise, hvor vi også tager os af jord-, kloak- og belægningsarbejdet. Vi graver ud til byggegruber, flytter jord, støber fundamenter og står også gerne for den færdige belægning. 

Vores erfarne projektledere sikrer, at vores arbejde passer ind i projektets overordnede tidsplan. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at jeres fundament står klar til tiden.

Referencer

Fasanrækkerne

Fasanrækkerne

Projektet omfatter opførelse af 105 boliger samt p- kælder, som fordeler sig med 38 byhuse, og 67 lejligheder fordelt på 2 bygninger.

Varmeakkumulatortank

Vestforbrænding – varmeakkumulatortank

I forbindelse med etablering af en ny varmeakkumulatortank til Vestforbrænding i Glostrup, stod  Brdr. K. Hansen for fundamentet.

Tanken er en tryktank med en indvendig diameter på 8 m og en indvendig højde på 35 m.

Stier i Faxe Kommune 3

Stier i Faxe Kommune

Anlæg af cykelsti på Præstøvejs østside samt sti mellem Rolloskolen og  skole- fritidsordningen på Gl. Strandvej i Faxe kommune.

Skolen i Sydhavnen

Skolen i Sydhavnen

Et TRUST samarbejde med udvidelse af den eksisterende skole i Sydhavnen, samt etablering af en ny daginstitution. 

Oehlenschlægersgades skole

Oehlenschlægersgades Skole har gennemgået en bæredygtig helheds-renovering og udbygning, med stort fokus på sikkerheden for børn og voksne.

Få et godt tilbud

Ring til os på +45 5650 6500
Skriv til os på bkh@bkh.dk.
Eller udfyld formularen på kontaktsiden.