In situ-beton

In situ-støbning af beton er vores specialitet. Uanset hvad I skal have støbt, kan vores erfarne betonfolk udføre betonarbejdet.

In situ-beton til alle formål

I mere end 40 år har vi udviklet og arbejdet med vores metoder til in situ-støbning i takt med, at der er kommet nye typer beton og nye støbeteknikker.

In situ betyder ‘på stedet’, og støbning af in situ-beton er blevet vores speciale. Derfor løser vi både de opgaver, der ligger lige til højrebenet, og specialopgaver, der kræver særlig ekspertise.

kompetencer
In situ-beton til tiden

Grundig forberedelse og erfarne projektledere betyder, at vores støbearbejde overholder den overordnede tidsplan.

Uanset hvad I skal have støbt, kan vores erfarne betonfolk finde en løsning på en in situ-støbning. Vi støber blandt andet fundamenter, vægge, bjælker, trapper, støttemure og elevatorgruber.

FUNDAMENTER

BJÆLKER

VÆGGE

TRAPPER

STØTTEMURE

SØJLER

BETONDÆK

ELEVATORGRUBER

SPECIALOPGAVER

In situ-støbning for entreprenører og private

Vi deltager ofte som fagentreprenør på store byggeprojekter, og vi udfører både in situ-støbning som enkeltentrepriser og som en del af en større entreprise, hvor vi også står for jord-, kloak-, og betonarbejder.

Vores erfarne projektledere sikrer, at vores arbejde passer ind i projektets overordnede tidsplan. 

Vi udfører også in situ-støbning for private, der skal have støbt fundamenter, støttemure og andre lidt større betonopgaver.

Referencer

Ruten – nyt plejehjem i Tingbjerg

DGNB-Guld, certificeret plejehjemsbyggeri. Boligerne udføres som penhhouse lejligheder med loft til kip.

Projektet indeholder også 650 kvm erhverv samt et overdækket parkeringsareal.

Vestre Fængsel

Opførsel af særligt sikret retsbygning med underjordiske tunneler.

Engvej 155 - 169

Engvej 155 – 169

Renovering af 23.200 m2 beboelses- og erhvervsareal på Engvej. Brdr. K. Hansen stod for entreprisens samlede Kloakarbejde, betonarbejder i forbindelse med fundamenter til guldbarren og etablering af cykelrampe.

Fasanrækkerne

Fasanrækkerne

Projektet omfatter opførelse af 105 boliger samt p- kælder, som fordeler sig med 38 byhuse, og 67 lejligheder fordelt på 2 bygninger.

Ringertoften skole

Ringertoften Skole

Tilbygning på 1.100 m2 med 60 m2 tilhørende kælder til den integrerede institution Ringertoften i Københavns Kommune. Brdr. K. Hansen stod for udgravning, kloak og In-situ støbning og belægning på 2.520 m2 på institutionens legeplads.

Få et godt tilbud

Ring til os på +45 5650 6500
Skriv til os på bkh@bkh.dk.
Eller udfyld formularen på kontaktsiden.