Den jordnære entreprenør

I Brdr. K. Hansen udfører vi anlægs- og betonopgaver og udlejer materiel til andre entreprenører. På anlægssiden er vi specialister i jordarbejde, kloakarbejde, belægningsarbejde og gartneropgaver. Inden for beton er vi specialister i in situ-støbning. Uanset hvad du skal have støbt, kan vores erfarne betonfolk udføre betonarbejdet. 

Vores primære kunder er større entreprenører, kommuner, virksomheder og boligforeninger. Vores referenceliste vidner om et bredt kompetenceområde inden for byggeri og anlæg. Når vi udfører arbejde som underentreprenør for større entreprenører, står vi ofte for  jord-, kloak-, fundamenter mm. 

Vi kalder os den jordnære entreprenør. Vores folk er nemlig helt nede på jorden og forstår at bruge deres erfaring til at finde løsninger, der sikrer fremdrift i vores kunders projekter. Ordentlighed er en grundværdi for os, og det afspejler sig i den måde, vi samarbejder på, og i den måde, vi udfører vores opgaver på. 

Historie

Virksomheden Brdr. K. Hansen A/S blev stiftet i 1961 af brødrene Børge og Peter Korsholm Hansen. I begyndelsen drev brødrene maskinstation fra slægtsgården på Stevns, og som nogle af de første i Danmark købte de egen gravemaskine. Det var dengang, larvefødder var af træ. 

Siden udvidede virksomheden sit fokus og begyndte at løse entreprenøropgaver, blandt andet gennem en række opkøb af andre virksomheder.

Virksomheden ejes og drives i dag af Jakob K. Hansen, der er Børges søn. 

Efter at have fungeret som selvstændige enheder i en årrække under koncernnavnet BKH-Gruppen, blev alle aktiviteter fra Brdr. K. Hansen, BKH Maskiner og Pahn Beton i 2020 samlet under navnet Brdr. K. Hansen.

Ring til os

Ønsker du et kvalificeret og gennemarbejdet tilbud på en anlægsopgave, eller vil du høre om mulighederne for en servicekontrakt på vedligeholdelse af kloak, vej, park eller belægning? Vi er ikke bange for at sige, at vi kan matche ethvert tilbud, hvor kvaliteten er i top, og der er taget højde for alle detaljer.